Luni - Vineri 9:00 - 18:00, Sambata 9:00 - 14:00

Despre Doctorul Auto

10 ani de experienta

Avem echipamente de diagnosticare de ultima generatie, suntem rapizi, dispunem de personal calificat cu experienta, specializati pe anumite tipuri de autoturisme, avem o conduita ireprosabila, facem totul cu pasiune si ne situam in topul service-urilor din Bucuresti.

Doctorul Auto a fost fondat in 2008

Am inceput ca si magazin de piese auto in anul 2008 in apropierea targului Vitan, la inceputul anului 2010 am deschis doua rampe de mecanica in complexul comercial Axa Europa, cu o crestere constanta datorita numarului mare de clienti am ajuns in Berceni pe strada Drumul Cretestilor unde ne-am dublat capacitatea service-ului.

Astazi ne gasiti in strada Cremenita, Nr. 1, vis a vis de Hotel SIR, din nou cu o capacitate dubla fata de cea precedenta. Aceasta locatie este permanenta datorita faptului ca am ajuns acolo unde ne-am propus. Dispunem de un spatiu de 350 mp plus locuri de parcare, avem 4 elevatoare cu 2 coloane, 1 elevator 4 coloane, statie de geometrie roti, vulcanizare, statie ITP cu stand franare si SDV-istica completa pentru orice autoturism.

Care este misiunea noastra?

Simplu. Vrem sa fim doctorul masinii tale!

  • Servicii complete auto
  • Mecanici specializati si cu experienta
  • Preturi decente si rapiditate

Care este viziunea noastra?

La fel de simplu, vrem sa fim doctorul masinii tale!

  • Dorim sa ne marim numarul de "pacienti"
  • Sa ajutam cat mai multi oameni sa aiba o masina sanatoasa
  • Sa petreceti cat mai putin timp prin service-uri auto