Luni - Vineri 9:00 - 18:00, Sambata 9:00 - 14:00

Chip Tuning

Cresterea puterii motorului fara interferente mecanice prin optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie electronica in vederea obtinerii unei cresteri de putere cu pana la 30% mai mare pentru motoarele turbo-diesel sau turbo-benzina si 10% pentru motoarele aspirate diesel sau benzina.

Chip tuning de la 950 ron

Chip Tuning Doctorul Auto

Mai multi cai putere

Din fabrica, motorul nu este setat sa dezvolte puterea maxima pentru care a fost proiectat. Constructorii de masini utilizeaza versiuni de soft cu setari conservatoare ale parametriilor de functionare ai motorului pentru a asigura o fiabilitate marita a motorului in cazul utilizarii unui combustibil de proasta calitate sau intretinerii precare a masinii (bujii vechi, ulei de motor vechi, filtre neschimbate la timp).

Tuning accesibil

Spre deosebire de modificarile fizice ale motorului pentru a castiga mai multa putere si cuplu, chiptuningul este o modificare care necesita un buget accesibil.

Noxe Scazute

Cresterea eficientei de ardere a carburantului prin setarea optima a parametriilor de functionare conduce la reducerea emisiilor de noxe.

Consum redus de carburant

Optimizarea softului de fabrica are ca obiectiv cresterea puterii si cuplului, iar acest lucru poate fi obtinut prin setarea ideala a timpului de injectie pentru o ardere cat mai eficienta a combustibilului.

Usor de realizat

Chiptuningul este operatiunea de rescriere a softului din calculatorul de motor al masinii cunoscut sub denumirea de ECU (Electronic Control Unit), DME sau DDE in functie de varianta de motorizare.